VKF zit in een nieuw kleedje én heeft een nieuwe naam: Welkom bij Karate Vlaanderen.

Beste karateka

 

Wij hebben het lang voor onszelf moeten houden, maar nu mogen we er eindelijk mee naar buiten komen: in samenspraak met alle clubs in Vlaanderen hebben we ervoor gekozen om onze Vlaamse Karate Federatie in een nieuw jasje te steken – of moeten we karatepak zeggen? We krijgen een heuse opknapbeurt met een binnenkopper van een naam, een uitgezuiverd logo en (binnenkort) een frisse website.

Een nieuw begin

Vanaf vandaag zijn wij Karate Vlaanderen. Onze nieuwe naam is niet alleen kort en krachtig, maar zorgt ook voor herkenbaarheid binnen de Vlaamse sportwereld. Zo liggen we in lijn met Judo Vlaanderen, Basketbal Vlaanderen, Motorsport Vlaanderen … Samen met het sterke logo en de nieuwe huisstijl nemen we ongetwijfeld een frisser en moderner imago aan om mee naar buiten te treden.

En dat is nog maar het begin. Achter de schermen zijn we nog steeds hard aan het werk, want ook de website wordt onder handen genomen. We hopen dat we die deze zomer al kunnen lanceren. Zoals je ziet, laten we er geen gras over groeien!

Met deze nieuwe identiteit willen we een frisse wind door de organisatie blazen én karate nog meer op de kaart zetten. Wij zitten alvast te springen om aan ons nieuw hoofdstuk te beginnen. Jij ook?

 

Met vriendelijke groeten