Filmavond

JISHIN

Beste karateka
Beste ouders,

Op zaterdag namiddag 2 april organiseren we met onze club een filmnamiddag. Jullie worden verwacht om 15u00 aan de Chalet van de kleine Paepedaelen te Reet. We schatten dat de film gedaan zal zijn rond 17u00.
De chalet bevindt zich tussen twee huizen. Typ in je GPS: Kleine Paependale nummer 14 of 16. Want tussen deze twee huizen, op de kruising met de Philip De Pillecijnlaan, bevindt zich een klein weggetje. Als je hierin wandelt, kom je uit op de chalet. Er zal ook bewijzering omhoog hangen zodat jullie het makkelijk vinden als je de wijk inrijdt.

Om het gezellig en comfortabel te maken mag je altijd een kussen meebrengen om op te zitten, liefst geen fatboy van 3 meter breed ;-)

Tijdens de film wordt er een pauze voorzien om even naar het toilet te gaan en een drankje te drinken dat door de club voorzien wordt. Alsook zullen we zorgen voor een snackje.

Welke film we zullen zien, blijft uiteraard een verrassing… Maar er wordt rekening gehouden met groot en klein.

Om te weten hoeveel er van jullie willen deelnemen, wordt er gevraagd om onderstaand strookje in te vullen en ten laatste vrijdag 1 april te bezorgen aan sensei Stijn of Jolien.

___________________________________________________________________________

Ik, ………………………………………………………….., ga mee naar de filmnamiddag op 2 april 2022.

Hopelijk tot dan!

Sportieve groeten,
Het Jishin-team